& meer

In 2014 ben ik begonnen met het opknappen van (oude) meubels. Veel meubels kunnen namelijk nog een tweede leven mee, dus waarom zou u ze die niet geven? Na het plaatsen van wat foto’s op Facebook kwamen er al snel vragen van klanten over bijvoorbeeld het blank maken van tafels en het inkorten van tafelbladen. Maar hier is het niet bij gebleven.

Inmiddels knap ik ook oude kastjes op van eiken, grenen enzovoort en maak ik bijvoorbeeld de voet van een schemerlamp of een oude deur of een houten trap blank. Het ene meubel schilder ik in een mooie kleur, de ander werk ik af met een blanke olie, was of zeep.

IMG_2529De meubels met een kleurtje zijn voorzien van krijtverf van Painting the Past. Painting the Past verven zijn eco-vriendelijk en voldoen aan de laatste milieuvoorschriften ten aanzien van het gehalte vluchtige gassen (VOS – Vluchtige Organische Stoffen) in de verf. Painting the Past verf is o.a. verkrijgbaar als muurverf en eggshell en daarom ook prima geschikt om te gebruiken voor hout, mdf, muren en radiators.

Foto’s van opgeknapte meubels zijn hier te bekijken.

Wilt u meer weten over het opknappen van meubels? Neem dan contact met mij op.

 

Share Button