Zo trots als een pauw: een terugblik op 2016

Laten we gelijk maar met de deur in huis vallen: 2016 was een goed jaar. Toen we vorig jaar terugblikten op 2015 en plannen maakten voor 2016 konden we alleen maar dromen over de mooie vloeren die Remond het afgelopen jaar heeft mogen leggen en renoveren.

Kwaliteit en vakmanschap

De speerpunten die we noemden in onze terugblik op 2015 blijven van kracht. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons op nummer één en het contact met de klant is voor ons het allerbelangrijkste tijdens een samenwerking. Natuurlijk draait het allemaal om het werk dat we uitvoeren, maar we hebben wel gemerkt dat oprecht advies en bruikbare tips minstens zo worden gewaardeerd. Aan het einde van de dag is ‘Het is nog mooier geworden dan we hadden verwacht!’ de beste reactie die Remond kan krijgen.

Specialist in renoveren van houten vloeren

Het afgelopen jaar is duidelijk geworden dat onze specialiteit ligt bij de renovatie van houten vloeren. Klanten zijn zelfs bereid een half jaar te moeten wachten om hun vloer door Remond te laten opknappen. De planning stroomt snel vol, dus wacht zeker niet te lang als u in 2017 wilt gaan genieten van uw ‘nieuwe’ vloer.

Plannen voor 2017

Voor het nieuwe jaar kunnen we alleen maar hopen op net zulke mooie opdrachten als in 2016. Ook zijn we aan het onderzoeken of we onze bedrijfsactiviteiten uit kunnen breiden. Wie weet kunnen we uw woning over een tijdje ook nog op andere manieren een stukje mooier maken …

Remond Meurs Vloeren wenst u een liefdevol, gezond en succesvol 2017.    

 

Share Button

Reacties

  1. Ton Erenst uit Renkum zegt:

    We zijn heel blij met het opknappen van onze 16 jaar oude eiken tafels ze zien er weer als nieuw uit.
    Er is vakwerk geleverd.

    Ton Erenst uit Renkum

Laat wat van je horen

*