Wooninspiratie en interieur ideeën op de vtwonen & design beurs 2016

Net als vorig jaar was Remond Meurs Vloeren ook dit jaar weer als bezoeker aanwezig bij de vtwonen & design beurs in de RAI in Amsterdam. Drie hallen vol wooninspiratie en interieur ideeën om van uw woning en/of tuin een nog fijnere plek te maken.

Hout

Eén ding is zeker: als houtliefhebbers konden we ook dit jaar ons hart weer ophalen. In de diverse stands was te zien dat hout niet alleen wordt gebruikt als basis voor de vloer of een meubel, maar ook als decoratie. Als wandbekleding of voor accessoires; hout kan altijd en overal, in en gecombineerd met diverse kleuren.

img_2434

Groen

Net als vorig jaar zit u met natuurlijke kleuren in het interieur helemaal goed. Grijs, blauw, bruin en groen zijn populair en kunt u bovendien ook goed samen combineren. En over groen gesproken… Kleed uw interieur aan met planten en bloemen. Het is een eenvoudig, maar stijlvol accessoire dat ook nog eens een positieve invloed heeft op het woonklimaat in uw woning.

Heeft u de woonbeurs helaas gemist? Neem dan eens een kijkje op de website van vtwonen. Daar leest u bijvoorbeeld over de winnaar van de beste stand en de metamorfose shows die tijdens de beurs werden gegeven.

vtwonen & design beurs 2017

Wilt u er volgend jaar ook bij zijn? Blok 3 t/m 8 oktober 2017 dan alvast in uw agenda!

Share Button

Laat wat van je horen

*