Tafeltje dekje

Remond krijgt van klanten vaak de vraag of hij ook tafels maakt. Veel tafels in de winkel voldoen namelijk niet helemaal aan de wensen en eisen van de klant. De tafel is bijvoorbeeld niet helemaal netjes afgewerkt of de klant is op zoek naar een andere houtsoort. Zoals u weet, knapt Remond ook oude meubels op, maar binnenkort kunt u bij hem ook terecht als u een tafel volledig op maat wilt laten maken!

SchetsEr wordt al druk geschetst en over verschillende modellen nagedacht. Om u kennis te laten maken. beginnen we klein met bijzettafels en sidetables. Maar op bestelling zullen er ook eettafels gemaakt worden.

Tafel op maat

Net als bij het leggen en renoveren van houten vloeren, speelt ook bij het maken van tafels kwaliteit en vakmanschap een belangrijke rol. Bij Remond kunt u terecht voor een tafel die met de hand wordt gemaakt op basis van uw wensen en eisen. U kunt het model van de tafel zelf kiezen, maar daarnaast ook de houtsoort en de soort afwerking (bijvoorbeeld olie of was). De prijs van de tafel is van al deze aspecten afhankelijk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om een tafel op maat te laten maken? Neem dan zeker eens contact met Remond op. Hij legt u graag uit wat er allemaal mogelijk is.

Share Button

Laat wat van je horen

*