Mag het een beetje meer zijn?

Heeft u zich weleens afgevraagd of het mogelijk is om uw bestaande vloer ook in andere delen van uw woning te laten leggen? Het antwoord: dat kan! Dit proces wordt ‘aanhelen’ genoemd. Het aanhelen van een vloer kan worden gedaan wanneer u een nieuwe woning koopt en de aanwezige vloer door wilt leggen in bijvoorbeeld een uitbouw of een andere ruimte in het huis. Maar ook in uw huidige woning kan een vloer worden aangeheeld.

fotoDe oude en nieuwe vloer

Hoe dat werkt? Heel simpel gezegd, wordt een nieuw stuk vloer in verband aan de bestaande vloer gelegd. Daarna wordt de totale vloer gerenoveerd door hem te schuren en af te werken met een lak, olie of een was. Het verschil tussen het bestaande en het nieuwe deel van de vloer is in bijna alle gevallen niet meer te zien. De zichtbaarheid van het verschil is helaas afhankelijk van de staat van de oude vloer. Een goede staat betekent een minder zichtbaar verschil.

IMG_0393Uw vloer laten aandelen?

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor het aanhelen van uw vloer? Neem dan eens contact met ons op. Remond komt graag vrijblijvend bij u langs om uw vloer te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Wie weet ligt uw mooie, bestaande vloer binnenkort wel in uw hele huis!

 

Share Button

Laat wat van je horen

*