Klaar voor het nieuwe jaar

Remond Meurs Vloeren bestaat nu ruim drie jaar en van de stap naar zelfstandig ondernemerschap hebben we nog geen seconde spijt gehad. Op 2015 kijken we dan ook met een goed gevoel terug. De economie trekt aan, we hebben veel nieuwe klanten mogen verwelkomen en oude klanten opnieuw kunnen helpen. Dat laatste vinden we erg belangrijk, want tevreden klanten zijn onze ambassadeurs.

2015

2015 was een jaar van nieuwe contacten, het renoveren van vloeren waarvan de klant dacht dat ze niet meer te redden waren en leermomenten als ondernemer. Kwaliteit leveren stond bij de start van ons bedrijf in 2012 bovenaan ons lijstje en blijft ook in 2016 ons belangrijkste speerpunt. Kwaliteit zit soms in de kleine dingen, zoals bijvoorbeeld het geven van een goed advies. En: eerlijkheid duurt het langst.

Behalve vloeren, hebben we in 2015 ook veel blogs geschreven. Blogs over nieuwe trendkleuren, de vtwonen&designbeurs, wat er komt kijken bij het renoveren van een houten vloer, een nieuw leven voor oude meubels, houten wandbekleding, onderhoud van vloeren en nog veel meer … Ook in 2016 kunt u onze blogs weer verwachten. Iedere twee weken wordt er een blog voor u klaargezet waarin we onder andere aandacht willen gaan besteden aan een nieuw project: het maken van tafels van verschillende houtsoorten, volledig op maat.

Op naar 2016

Remond Meurs Vloeren heeft er zin in om u ook in 2016 te laten zien wat een mooie aanwinst een vloer voor een huis kan zijn en wat er allemaal mogelijk is met dit prachtige product. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons op nummer één en om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, staan we altijd open voor samenwerkingen met bedrijven die deze waarden ook belangrijk vinden.

Remond Meurs Vloeren wenst u een prettige jaarwisseling. Tot in 2016!

Share Button

Laat wat van je horen

*