Kan ik mijn grenen vloer oliën?

Om mooie vloeren te kunnen leggen zijn goede materialen, vakmanschap en oog voor detail onmisbaar. Maar ook de juiste kennis van producten is belangrijk om zoveel mogelijk uit een vloer te kunnen halen. Bij Remond Meurs Vloeren kunt u dan ook altijd terecht voor vragen en advies over uw vloer en de afwerking van uw vloer.

Kleurstalen

Een vraag die Remond de laatste tijd vaak gesteld wordt, is of een grenen vloer wel geolied kan worden. Het antwoord: ja, dat kan. Een grenen vloer neemt tijdens het oliën wel meer pigment op dan vloeren van een andere houtsoort. Hierdoor kunnen kleuren soms net iets anders uitvallen. Om teleurstelling te voorkomen, maakt Remond op verzoek kleurstalen. Zo kunt u van tevoren zien hoe de olie op uw grenen vloer zal uitpakken. Hierdoor bent u niet alleen beter voorbereid op het eindresultaat, maar wordt wellicht ook de keuze voor een olie makkelijker. Er zijn namelijk zoveel mooie kleuren …

Nazorg van uw vloer

Zoals bij iedere vloerrenovatie is het ook bij het behandelen van een grenen vloer belangrijk goede uitleg te geven over de voor- en nadelen. Een goed advies en nazorg over het onderhoud van de vloer wordt bij Remond Meurs Vloeren altijd besproken. Hoe beter uw vloer na de renovatie wordt behandeld, hoe langer u er plezier van heeft.

Wilt u meer weten over het oliën van een grenen vloer of een vloer van een andere houtsoort? Neem gerust contact op.

 

Share Button

Laat wat van je horen

*