In de olie. Of toch niet?

Als u uw houten vloer weleens heeft laten schuren, weet u wat dit voor de vloer kan betekenen. De bovenste, wellicht beschadigde laag wordt verwijderd en de vloer ziet er eigenlijk weer als nieuw uit. Onze klanten zijn het daarmee eens.
Na het schuren, heeft het hout zijn natuurlijke, lichte kleur weer terug. Veel mensen lijken dit mooi te vinden, want Remond krijgt tijdens een vloerrenovatie vaak de vraag of de vloer niet zo kan blijven. Na het schuren wordt de vloer echter nog afgewerkt met een lak, een olie of een ander middel. Dit kan de vloer wat donkerder van kleur maken.

Neutral visible

Maar daar is nu een oplossing voor! Woca heeft een product op de markt gebracht dat ervoor zorgt dat de kleur en uitstraling van pas geschuurd eikenhout na behandeling behouden blijft. Woca neutral oil invisible is de eerste olie ter wereld die zorgt voor een neutrale/onzichtbare afwerking die eruitziet als onbehandeld hout of opnieuw geschuurde oppervlakken.

Er is meer

Behalve neutral visible vindt u in het assortiment van Woca nog meer producten die wonderen kunnen verrichten op uw vloer. Op een vloer wordt geleefd en dat zorgt soms voor vlekken. En voor het verwijderen van sommige vlekken heeft u meer nodig dan een licht vochtige doek. Met Woca easy neutralizer verwijdert u sporen van uw bloempotten of zelfs roest of metaal van uw houten vloer. Door het gebruik van de juiste producten kan uw vloer er weer jaren tegen.

Wilt u graag advies over de afwerking of het onderhoud van uw vloer? Remond helpt u graag verder.

Share Button

Laat wat van je horen

*