Hiep hiep hoera: Remond Meurs vloeren bestaat vier jaar!

Deze maand is het vier jaar geleden dat Remond Meurs Vloeren is gestart. September 2012 was, economisch gezien, geen vruchtbare periode. De crisis was op haar hoogtepunt en veel bedrijven hadden het zwaar. Maar door hard te werken, kwaliteit te leveren en naamsbekendheid op te bouwen gaat het goed met het bedrijf en loopt de agenda al maanden van tevoren vol.

Specialisme: vloerrenovaties

De afgelopen jaren hebben steeds meer mensen ons weten te vinden. Er zijn talloze adviezen gegeven en vloeren gelegd, maar als we een specialisme moeten benoemen, is dat toch wel de vloerrenovatie. De eerste aanvragen voor 2017 zijn zelfs alweer binnen.

Zo’n vloerrenovatie is een flinke klus, maar begint altijd bij goed advies. Meedenken over de volgorde van een verbouwing, vragen over materialen, kleuren en afwerking; met zijn opgedane ervaring denkt Remond graag mee en geeft hij tips en advies over zaken die u anders misschien over het hoofd had gezien.

Na het advies is het tijd voor het echte werk: de renovatie. Remond is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van machines en materialen om goede kwaliteit te kunnen leveren. Een mooie afwerking bereik je met vakkennis en goede machines en dat laatste ziet hij dan ook regelmatig als ‘goed excuus’ om zijn machinepark uit te breiden.

Maar hoe mooi een vloer ook uit een renovatie komt, er wordt er niet één opgeleverd zonder goede nazorg. Advies en instructies over de behandeling van de vloer en eventueel (periodiek) onderhoud is onderdeel van het proces. Ook als u naderhand nog vragen heeft, staan we altijd klaar om deze te beantwoorden.

Op de planning

Aan het einde van deze maand is het weer tijd voor de vt wonen & designbeurs. Van 27 september t/m 2 oktober is het in de RAI in Amsterdam weer tijd voor het grootste woonevenement van Nederland. Wij gaan er net als vorig jaar weer naartoe om ons te laten inspireren door de nieuwste trends op woon –en interieurgebied. Ook zijn we achter de schermen bezig met nieuwe plannen voor de blog. Genoeg leuke dingen om naar uit te kijken dus!

Vragen of advies?

Wilt u advies over uw bestaande vloer, een nieuwe vloer of bent u benieuwd wat Remond Meurs Vloeren zoal voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via info@remondmeurs.nl of bel via 06-20541978. Wij helpen u graag!

 

Share Button

Laat wat van je horen

*