Een verbouwing op rolletjes

Remond komt vaak bij klanten thuis die midden in een verbouwing zitten. Onder het mom van ‘alles in één keer goed doen’, wordt maar meteen het hele huis onder handen genomen. Maar het plannen van zo’n verbouwing verloopt niet altijd even vlekkeloos. Er moet worden geschilderd, de stukadoor en de elektricien worden geregeld, maar het plannen van het moment waarop de vloer moet worden gelegd of gerenoveerd, is vaak nog wel een dingetje. Omdat de vloer als laatste aan de beurt is, wordt het vloerenbedrijf vaak ook pas later ingeschakeld.

Drukke planning: voorkom teleurstelling

Maar vergeet niet dat u niet de enige bent met een planning. Remond Meurs Vloeren is een eenmanszaak en zijn planning loopt snel vol. Om teleurstelling te voorkomen, is het handiger om al eerder in het verbouwingsproces na te denken over het leggen van de vloer. Dan kan Remond rekening houden met het werk dat moet worden gedaan en kunt u samen zoeken naar een geschikte datum. Het vakkundig renoveren/leggen van een houten vloer is niet iets wat ‘even tussendoor’ gedaan kan worden. Afhankelijk van het aantal vierkante meters heeft Remond daar een paar dagen voor nodig.

Advies over de planning van uw verbouwing?

Wilt u weten wat het beste moment is om tijdens uw verbouwing met de vloer te beginnen? Neem dan gerust contact op. Remond denkt graag mee over een praktische planning voor uw verbouwing, maar kan ook hulp voor u inschakelen als een verbouwing gecoördineerd moet worden. Voorkom teleurstelling en wacht niet te lang met het inschakelen van een vloerenbedrijf.

Share Button

Laat wat van je horen

*