Back to basic

Oude liefde roest niet. Zo blijkt maar weer uit onze blog over traditionele vloeren uit januari 2015. De patroonvloer was terug, terug van weggeweest, maar ook dit jaar is te zien dat deze vloeren het weer goed doen. In maart stonden de patroonvloeren zelfs op de cover van Parketblad.

Leggen en renoveren

Als je op zoek bent naar een traditionele patroonvloer ben je bij Remond aan het juiste adres. Niet alleen voor het leggen van de vloer, maar ook voor de renovatie. Uit de vele vloeren die hij heeft gerenoveerd blijkt steeds maar weer hoe ze opknappen van een renovatie. U zult uw ogen niet geloven als de vloer wordt opgeleverd.

Tapis

Traditionele vloeren zijn er in diverse soorten. De tapisvloer is er één van. Tapis heeft een klassieke uitstraling, maar kan ook worden gelegd in een modern of landelijk interieur. Een tapisvloer heeft veel voordelen: zo werkt de vloer minimaal doordat hij gelijmd en gespijkerd wordt. Bovendien is er veel mogelijk als het gaat om randafwerking. Zo kunt u kiezen voor platte latjes, maar staan ook hoge plinten in de kleur van de wand mooi bij deze vloer.

IMG_0329

Onderhoud en nazorg

Veel mensen denken dat een tapisvloer veel onderhoud nodig heeft. Dat valt reuze mee, in ieder geval niet meer dan een andere houten vloer. Mits u goed wordt voorgelicht en de juiste producten gebruikt. U kunt het onderhoud aan uw vloer zelf uitvoeren, maar u kunt er ook de vakman voor inschakelen. Dan heeft u er geen omkijken meer naar.

Om het behoud van de vloer te garanderen, besteedt Remond veel aandacht aan de nazorg. Ongeveer drie maanden na het leggen of renoveren van de vloer neemt hij dan ook contact op om te vragen hoe het met de vloer gaat. Ziet de vloer er goed uit? Heeft u vragen over het onderhoud? Heeft u nog voldoende onderhoudsmiddel?

Wilt u meer weten over het leggen of renoveren van een tapisvloer of een van de andere traditionele, houten vloeren? Neem dan eens contact met Remond op. Hij adviseert u graag over de vele mogelijkheden.

 

Share Button

Laat wat van je horen

*